Gården

EFS-gården Åsljunga byggdes 1932 och år idag är en flexibel anläggning med 150 bäddar, flertal grupprum, konferenslokaler, kyrksal/samlingssal med plats för 125 personer.
Gården utgörs av en huvudbyggnad, lägergården Skogsbrynet i direkt anslutning, idylliska Solvik längs vägen vid sjön och en ställplats. På EFS-gården Åsljunga finns rum för gemenskap, läger, konferens, fest, musik och stillhet.

Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden innehåller sällskapsrum, grupprum, konferensrum och samlingssalar med 15-125 platser och vår stora matsal med utsikt mot sjön. Boendet med stor hemkänsla består av 9 handikappanpassade rum med dusch och toalett (17 bäddar), 6 rum med dusch och toalett (12 bäddar) och 13 rum med dusch och toalett i korridor (22 bäddar). Husets tre våningsplan nås via hiss. Tillgång till gästkök finns. På tomten finns grillplats, beachvolleyplan och naturlekplats. Försäljning av fiskekort och kanotuthyrning.
Pris/person för logi:
Enkelrum från 550 kr.
Dubbelrum från 850 kr.
Se Huvudbyggnaden i 3D här

Hemkänslan är stor på EFS-gården Åsljunga. Med sina 90-åriga anor är lokalerna en behaglig blandning av gammalt och nytt.

Skogsbrynet

Lägergården Skogsbrynet har totalt 59 bäddar fördelade på 16 rum med toaletter och duschrum i korridorerna. I källaren finns bordtennis och tvättstuga.
Vid bokning av Skogsbrynet ingår konferenssal, tillträde till allmänna utrymme och ett gästkök. Utanför dörrarna finns beachvolleyplan, grillplats och lekplats. Lämplig för hel- eller delpension.
Pris/person/dygn: Helpension
Vuxen – 830 kr (exkl. kvälsfika, inkl. lokaler)
Barn 7-12 år – 700 kr (exkl. kvällsfika, inkl. lokaler)
Med förbehåll för prishöjning.
Se Skogsbrynet i 3D här!

Se lägerfolder här!

Skogsbrynet är klassisk lägerkänsla när den är som bäst.

Solvik

Idylliska Solvik är alternativet för självhushåll eller hel- eller halvpension. Lägergården är belägen ett hundratal meter från huvudbyggnaden och har i dagsläget ett fyrbäddsrum, ett trebäddsrum och fyra tvåbäddsrum – totalt 13 bäddar.
Här finns också en stuga med några sängplatser, även lämpligt som grupprum. På bottenvåningen finns matsal/allrum och köket för självhushåll är utrustat för 34 personer. Intill huset finns fotbollsplan, en egen badbrygga och ett kapell som kan användas som samlingslokal.
Pris/person/dygn:
Logi: 305 kr.
Självhushåll: 325 kr.
Med förbehåll för prishöjning.

Se lägerfolder här!

Solviks läge är oslagbart alldeles intill Åsljungasjön, och med skogen precis utanför dörren.