ANRIKT OCH MODERNT
SIDA VID SIDA
 

EFS-gården Åsljunga byggdes 1932 och har sedan dess byggts om och till vid ett flertal tillfällen. Idag är gården en modern och flexibel anläggning som kan möta olika sorters behov och prisklasser. Gården utgörs av en huvudbyggnad, lägergården Skogsbrynet i direkt anslutning samt idylliska Solvik ett hundratal meter längs vägen vid sjön. På EFS-gården Åsljunga finns rum för möten, fest, musik och stillhet, och här finns boendealternativ i flera prisklasser.


 

Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden innehåller sällskapsrum, grupprum, konferensrum och samlingssalar med 15-125 platser, utrustade med wi-fi och hörslinga. Här finns också festlokaler och vår stora matsal med utsikt mot sjön. På nedre planet finns allrum, två lektionssalar/konferenssalar och ett gästkök. Boendet med stor hemkänsla består av 9 handikappanpassade rum med dusch och toalett (17 bäddar), 6 rum med dusch och toalett (12 bäddar) och 14 rum med dusch och toalett i korridor (26 bäddar). Husets tre våningsplan nås via hiss. På tomten finns grillplats, beachvolleyplan och naturlekplats. Försäljning av fiskekort och kanotuthyrning.
Pris/person för logi:
Enkelrum från 400 kr
Dubbelrum från 280 kr.

Hemkänslan är stor på EFS-gården Åsljunga. Med sina 80-åriga anor är lokalerna en behaglig blandning av gammalt och nytt.

 


 

Skogsbrynet

Lägergården Skogsbrynet har totalt 61 bäddar fördelade på 17 rum, varav några med egen toalett. Toaletter och duschrum finns i korridorerna och i källaren finns bastu, bordtennislokal och tvättstuga. Vid bokning av Skogsbrynet ingår lektionssal, tillträde till allmänna utrymme och ett gästkök. Utanför dörrarna finns beachvolleyplan, grillplats och lekplats. Lämplig för hel- eller delpension.
Pris/person/dygn: Helpension
Dag 1 - 670 kr
Dag 2 eller fler - 655 kr.
Se lägerfoldern här! 
 

Skogsbrynet är klassisk lägerkänsla när den är som bäst.

 

Solvik

Idylliska Solvik är alternativet för självhushåll med hel- eller halvpension. Lägergården är belägen ett hundratal meter från huvudbyggnaden och har ett logement med 10 bäddar, tre fyrbäddsrum och sex tvåbäddsrum – totalt 34 bäddar. Här finns också en stuga med några sängplatser, även lämpligt som grupprum. På bottenvåningen finns matsal/allrum och köket för självhushåll är utrustat för 40 personer. Intill huset finns fotbollsplan, en egen badbrygga och ett kapell som kan användas som samlingslokal.
Pris/person/dygn: Logi:
Dag 1 - 230 kr
Dag 2 - 220 kr.

Självhushåll:
Dag 1 - 250 kr
Dag 2 eller fler - 230 kr.
Se lägerfoldern här!

Solviks läge är oslagbart alldeles intill Åsljungasjön, och med skogen precis utanför dörren.